Over Ons

________________________________________________________________________

Even voorstellen!

Data Precise bestaat uit een samenwerkingsverband van gedreven en aantoonbaar kundige experts op het gebied van Informatiebeveiliging en Privacy. Onze kracht zit in het duurzaam borgen van compliance middels het PDCA-gericht werken. Dit betekent dat we -afhankelijk van de hulpvraag-in staat zijn om te opereren op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

We streven naar oplossingen die werkbaar, efficiënt en effectief zijn. Niet vanwege de angst voor boetes, maar vanwege de wil van de organisaties om hét goed te (willen) doen. We hanteren altijd een pragmatische aanpak en blijven nauw in contact met de klanten. Bouwen aan een duurzame relatie, daar zetten we ons graag voor in. Tenslotte hebben we een duidelijke missie en visie, lees hier meer over onder tabblad ‘Missie, Visie en Kernwaarden’.

mr. Bedriye Dursun, CIPP/E
Managing Director

 

Wat ons kenmerkt?

Kennis en Kunde


We zijn allen minimaal 5+ jaar CIPP en/ of ISACA gecertificeerd en dus ook onderworpen aan permanente educatie. Daarnaast hebben we allen een trackrecord van minimaal 10 jaar binnen compliance (informatiebeveiliging, privacy en risicomanagement).

Pragmatisch


We werken organisatiesensitief. Al onze oplossingen hebben een pragmatische insteek. Door middel van kennis omtrent verandermanagement, zijn we in staat om macromanagement te ondersteunen met het creëren van draagvlak binnen de organisatie. 

Duurzaamheid 


Wij richten ons op de termen effectiviteit, efficientie en werkbaarheid. Het inrichten van duurzame oplossingen is wat we doen. Middels het opzetten van PDCA-gericht werken, zorgen we er voor een organisatie zelf de touwtjes in handen neemt.